29.12.2017

Kellogg's

Mainos vuodelta 1907 - Kelloggs.com
Maailmankuulujen Kellogg's maissihiutaleiden tarina alkaa 1800-luvun viimeisinä vuosina. Veljekset John ja Will Kellogg työskentelivät tuolloin The Sun - nimisessä luontaisparantolassa Michiganissa. Siellä he mm. kokeilivat maissipohjaisten tuotteiden tarjoamista parantolan asiakkaille. He keksivät paahtaa keitettyjä ja valssattuja vehnänjyviä. Parantolan asiakkaat pitivät rapeista hiutaleista.
Will Kellogg tutki myös muita viljalajeja, kuten maissia, jota hän keitti maltaiden, sokerin ja suolan kanssa. Maissista syntyi vuonna 1898 se Corn Flakes, jota syömme nykyään.
Will Keith Kellogg perusti oman yhtiön myymään Kellogg’s Corn Flakesia ja tuotanto alkoi vuonna 1906. Vuonna 1909 myynti oli noussut yli miljoonaan pakkaukseen vuodessa. Nykyään Kellogg's-tuotteita myydään yli 180 eri maassa.
(kelloggs.fi)
Mainos vuodelta 1927 - Kelloggs.com
1958
Kelloggs hiutaleet saivat heti useita kilpailijoita. Selvitäkseen tästä kovasta kilpailusta Will Kellogg pani nimikirjoituksensa kaikkiin pakkauksiin, jotka lähtivät tehtaalta. Se takasi kuluttajille, että kyse oli hyvälaatuisesta alkuperäistuotteesta. Nimikirjoituksesta tulikin Kellogg’sin logo.

Ei kommentteja: