19.12.2017

Joululahjavinkkejä Valituilta Paloilta 1970

Valitut Palat 1970
Mainostajien joululahjavinkkejä Valituissa Paloissa vuonna 1970. 
1.Hanau valonhoitokoje. Rusketukseen ultravioletti ja lämpöhoitoon infrapuna.
2.Jopo on nykyaikaisen ihmisen kulkuneuvo. Linjakkuutensa ja keveytensä ansiosta se sopii hyvin vauhdikkaaseen vapaa-aikaan. Se pitää omistajansa terveenä ja reippaana.
4.Miksette ilahduttaisi läheistänne peilillä. Pienellä tai suurella. Pyöreällä tai nelikulmaisella. Mäkisen kuvastin.
5.Fiskarsilta keittiötaulu. Kymmenen keittiövälineen kennotaulu on terävästi ajateltu joululahja hänelle, joka leikkaa ja laittaa.
6.Sunbeam 900. Lahja koko perheelle. Tai vaimolle torikassiksi. Riemastuttavan helppo ja mukava ajettava. 875 cm3, 42 hv, huippunopeus noin 130 km/h, rekisteröity neljälle.
7.Asahi Pentax Spotmatic. Lahjavihje pitkällä tähtäimellä. Se soveltuu tavalliseen näppäilyyn sekä vaativaan kuvaukseen. Monen mielestä maailman paras kamera.
Valitut Palat 1970
1.Wellaflex Deo hiuskiinne joka kiinnittää kampauksen, mutta tämän lisäksi poistaa ja torjuu hajut hiuksista. Ei enää tupakan hajua hiuksissa. 
2.Kalevala Korun valmistaman Halikon korusarja aihe on saatu 1100-luvulta peräisin olevasta filigranihelminauhasta.
3.AEG kotitalouskoneet. Vihjeinä kuvassa kahviautomaatti, sähköhammasharja, Liliput-pienoispölynimuri, munakeitin ja pöytäkello.
4.Tissot PR 516 Teräksenluja miestenkello. Kello jota ei tarvitse varoa. Paksu panssarilasi on upotettu kuoreen.
5.Kuuntelettepa musiikkia missä muodossa tahansa löytyy RCA:n monipuolisesta valikoimasta mieleisenne. Soittakaapa meille niin lähetämme luettelon joko äänilevyistä, stereo-8 kaseteista tai pikkuisista kätevistä musiikkikaseteista.
6.Carmen 3-valopeili on ensimmäinen make-up peili, joka ei valehtele. Sen 3 eri valaistusta: päivänvalo, toimistovalaistus ja iltavalaistus näyttävät käyttäjän juuri siinä valaistuksessa, jossa hänet tullaan näkemään.
7.Asacolor väritelevisio. Kaikki ohjelmat tulevat sinun televisiostasi harmaina. Asacolorista taas tulee jopa 10 tuntia viikossa ohjelmaa värillisenä.
Valitut Palat 1970
Parhaat joululaulut - A Merry Christmas with World-Famous Artists. Levykansio, joka tarjoaa yhtenä kokoelmana parhaimman mahdollisen valikoiman joululauluja niin vanhempien kuin lastenkin iloksi. Kuusi loisto-LP-levyä kullatussa kotelossa. 49 joulun sävelmää.
Levykokoelma on vuodelta 1967 ja siinä kuullaan mm.
Harry Belafonte: The Twelve Days of Christmas

The Melachrino Strings: Sleigh Ride

 Spike Jones & His City Slickers: All I Want For Christmas (Is My 2 Front Teeth)
Lisää joulumusiikkia eri maista: https://joululauluja.blogspot.com/  (Juhani K)

Ei kommentteja: