31.5.2019

Veekoo kahvi 1928

1928
"Vesi herahtaa kielelle - kun kahvikupissa höyryää Veekoo-kahvi, jonka tuoreus, hieno maku ja virkistävä teho tuovat mieleen nektarin, jumalten juoman. Veekoo-sekoituksemme hyväksyisivät turbaanipäiset arabitkin arvelematta."
1928
1928
Vähittäiskauppiaiden Oy perustettiin Turkuun vuonna 1920.
Yhtiöllä oli Turussa kahvipaahtimo, jossa valmistettiin Veekoo - kahvia. Yhtiö lopetettiin vuonna 1931 ja paahtimon toimintaa jatkoi Heikki Tirronen. Paahtimon nimeksi tuli Veekoo Tirronen.
1928
"Miten iloiseksi Ahmed olisikaan tullut, jos hänen palvelijansa olisi jonakin aamuna tarjonnut hänelle kupin höyryävää Veekoo-kahvia, sillä paremmin paahdettua ja maukkaampaa kahvia ei voi missään maailman paikassa saada."
1928
"Oletko väsynyt? Juo vaikkapa vain kupillinen Veekoo-kahvia, niin huomaat, miten virkistävää on tämä etelämaitten juoma, jonka tuoreus ei milloinkaan petä, koska lähetämme sen aina vastapaahdettuna kauppiaalle."
1928
"Samoja hyviä kahvilaatuja, joita perheenemäntä on tottunut raakana ostamaan, saa hän nyt tasaisesti paahdettuna ja entistäkin maukkaampana Veekoo-kahvin muodossa. Omia kahvikestejänne varten suosittelemme Palkintosekoitustamme - aristokraattien kahvia."
1928
Vähittäiskauppiaiden Oy, siirtomaatavaroiden tukkuliike.

Ei kommentteja: