9.6.2018

Mitä kaikkea dollarilla saakaan!

Mitä kaikkea aikoinaan saikaan yhdellä dollarilla amerikkalaislehtien postimyynti-ilmoituksista!

"Tieteellinen optinen periaate todella toimii. Sonnustaudu X-Ray (röntgensäde) laseihin ja pidä kättäsi edessäsi. Näyttää siltä kuin voisit katsoa ihon läpi ja nähdä alla olevat luusi. Katso ystävääsi. Onko se todella hänen vartalonsa jonka "näet" hänen vatteidensa alta?"
Pahvilinssien reiän läpi katsottu esine näyttää epäselvältä ja eräänlainen kaksoiskuva vaikuttaa etäisesti röntgenkuvalta. Mainosteksti ei tosiasiassa lupaa paljon mitään: "näyttää siltä..", "onko se todella...".
Hypnokolikkoa heilutetaan hypnotisoitavan henkilön edessä ja hypnoottinen kuvio näyttää pyörivän. Sen pitäisi vangita hypnotisoitavan katseen kolikkoon. Sen jälkeen voi antaa hypnoottisia ehdotuksia ja komentoja uhrille.
Viskin makuinen hammastahna kenties innosti miehiä pesemään hampaansa.
Tätä sensaatiomaista vekotinta ei saanut ihan dollarilla, mutta ei se ihan kahtakaan maksanut. Rusetissa on pienet patterilla toimivat lamput. Kytkintä pidetään taskussa ja kun juhlissa sitten väläytellään valoja saadaan uusia ystäviä ja naiset sanovat vau!
Yhdellä dollarilla sai toki paljon muutakin kamaa amerikkalaislehtien postimyyntimainoksista: kirjoja, ranskanpottuleikkurin tai aurinkolasit.

Ei kommentteja: