6.2.2018

Astrologi 1926

1926
Menestystä ja onnea lupasi tämä hollantilainen humpuukimestari. "Prof. Roxroy ilmoittaa teille, kuinka saavutatte menestystä, mitkä ovat suotuisat ja epäsuotuisat päivänne, milloin voitte ryhtyä uuteen yritykseen tai lähteä matkalle, milloin ja kenen kanssa teidän on mentävä naimisiin, milloin on pyydettävä suosionosoituksia, tehtävä rahasijoituksia tai keinoteltava. Kaiken tämän ja paljon muuta voidaan sanoa horoskoopistamme."
Tähdistäennustaminen on uskomus, jonka mukaan taivaankappaleiden suhteellisista asemista ja välisistä kulmista voidaan päätellä maan tapahtumien yksityiskohtia kuten ihmissuhteita ja ihmisten kohtaloita sekä tulkita luonteita. Näillä opeilla ei ole mitään tieteellistä pohjaa. (Wikipedia)
Hämmästyttävän laajasti horoskooppeja julkaistaan edelleen viihdelehtien palstoilla. Vielä hullumpaa tapahtuu mm. Helsingin Sanomia julkaisevan Sanoma-konsernin TV Neloskanavalla. Astral-TV -ohjelmassa esiintyy ennustaja aivan avoimesti. 
Kaikenlaiset uskomushoidot ovat suositumpia kuin koskaan. Eräs energiakeskus myy "energisoituja" tuotteita. "Aura-Soma tuotteet ovat erityisellä tavalla energisoituja, jotta niiden luonnollinen elämän voima olisi tehokkaimmillaan. Tuotteet valmistetaan rakkaudella ja äärettömän huolellisesti."
Huh, huh.

Ei kommentteja: