1956 |
Kutsuille, eväsrasiaan, koulun jälkeen, TV:tä katsellessa - tarjoile Amerikan suosittua 10 sentin jälkiruokaa, Hostess kermatäytteisiä kuppikakkuja.
Suklainen maku on mainoksen mukaan peräisin Afrikan kultarannikolta ja Brasilian sinivihreistä viidakoista.
Suklainen maku on mainoksen mukaan peräisin Afrikan kultarannikolta ja Brasilian sinivihreistä viidakoista.
Muutama vuosi sitten Suomessa tuli muotiin valmistaa kuppikakkuja. Mikään uutuus tämä tuote ei kuitenkaan ole. Kuppikakku on muffinssin tapainen makea ja kuorrutettu leivonnainen, joka kehitettiin USA:ssa 1800-luvulla. Nimi tulee siitä, että kakut - tai oikeammin leivokset - paistettiin kupin kokoisissa muoteissa. Nimi viittaa myös sikäläiseen leivonnassa käytettyyn mittayksikköön, kuppiin (cup).
Kuvassa ja mainoksessa oleva Hostess CupCake on klassinen amerikkalainen kuppikakku, jota alettiin valmistaa 1950-luvulla ja se on edelleen myynnissä. Hostess - yhtiön ensimmäinen kuppikakku valmistettiin 1919. Vuonna 2011 Hostess myi yli 600 miljoonaa kuppikakkua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti