|
1912 |
Otava mainosti vuonna 1912 Kotiruoka -keittokirjaa, josta oli ilmestynyt kolmas painos. Vuodesta 1908 lähtien ilmestyneestä kirjasta on otettu nyt jo lähes sata painosta. Klassikoksi muodostunut kirja on myynnissä edelleen.
|
1918 |
|
1929 |
Teosta on uudistettu reilun sadan vuoden aikana useasti, mutta merkittävimmät uudistukset on tehty vuosina 1938 (14. painos), 1959 (23. painos), 1978 (39. painos) ja 1987 (48. painos). Uudistuksissa on jouduttu huomioimaan muun muassa keittiöiden sähköistyminen ja koneistuminen, ravitsemussuositusten muuttuminen, elintason nousu, perheiden koon pieneneminen sekä ruoka- ja kulutustottumusten muuttuminen. Vuonna 1987 (48. painos) Kotiruokaa uudistettiinkin merkittävästi, jotta huomattaviin yhteiskunnan ja ruokakulttuurin muutoksiin pystyttiin vastaamaan. (sarka.fi)
Kotiruoka 2018: "Kevyesti uudistettu laitos, joka raikkaan ilmeensä ja luotettavan sisältönsä ansiosta sopii mainiosti vaikkapa lahjakirjaksi ensimmäiseen omaan kotiinsa muuttavalle nuorelle."
|
1968 |
|
2018 |
|
Pieni tietosanakirja 1928 |
|
1926 |
|
1928 |
Katsaukseni Edgar Wallacen kirjoista on
täällä.
|
1929 |
|
1936 |
|
1957 |
|
1957 |
Kolumbus maailmankartasto ilmestyi 1959 ja 2. uusittu painos 1963.
Otavan kirjoja aiemmin
täällä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti