Da Capo syntyi aikanaan kierrätysajatuksen pohjalta, kun laadunvalvonnassa virheelliseksi todetut liköörikonvehdit haluttiin saada uusiokäyttöön.
Ne sulatettiin ja seokseen lorautettiin mausteeksi Rhum Martiniqueta, koska se tasoitti sopivasti liköörin makua.
Da Capo tuli markkinoille 1916 ja vuoteen 1939 asti sitä myytiin paperipäällysteisenä konvehtikaramellina.
Suklaapatukkana Da Capo on ollut myynnissä vuodesta 1949 lähtien ja se oli Fazerin ensimmäinen patukka.
Niitä myydään nykyään noin 6 miljoonaa kappaletta vuodessa. (fazer.fi)
Ne sulatettiin ja seokseen lorautettiin mausteeksi Rhum Martiniqueta, koska se tasoitti sopivasti liköörin makua.
Da Capo tuli markkinoille 1916 ja vuoteen 1939 asti sitä myytiin paperipäällysteisenä konvehtikaramellina.
Suklaapatukkana Da Capo on ollut myynnissä vuodesta 1949 lähtien ja se oli Fazerin ensimmäinen patukka.
Niitä myydään nykyään noin 6 miljoonaa kappaletta vuodessa. (fazer.fi)
Äitini suosikkisuklaa. Teininä hämmästelin valintaa, sillä uskovainen äitini oli raivoraitis. Nyt aikuisena ymmärrän, että a) äitini ei varmaan edes tiennyt, että täytteessä oli alkoholia ja b) henkilönä, joka mieluummin nautti suolaisen palan kuin makean, niin tämä oli juuri sellainen yhdistelmä, joka sopi hänen makuunsa. Itse ei pidä Da Caposta (vaikka sen sisältämät alkoholit maistuvat :)).
VastaaPoista